Mit tanulnál ha lenne fél év szabad időd?
Olyasmit, amit bármilyen munkakörben (orvosként vagy kőművesként is) tudnék hasznosítani, például:
- Digitális marketinget
- Honlapkészítést
- Programozást (elsősorban web-)
- Fotózást
- Rajzolni
- Projekt menedzsmentet (Scrumot)
- Kommunikációs tréningre járnék
Felvennék minden matekos tárgyat, ami meg van hirdetve tavaszi félévre és még nem teljesítettem, amíg a kredit keretem engedi, és érdekel.. Ez nagyjából 50 kreditet jelent. Így egy félévben két félévet nyomnék le. Amit (eddigi tapasztalataim alapján) szerintem meg tudnék csinálni, ha nem dolgozom és elengedem a 4.6 feletti átlagot. Ha nem is sikerül, akkor is rengeteget tanulok vele.
Már ha úgy gondoltad, hogy munkában fél év szabadidő. Ha az egyetemet kellene megszakítani, akkor passz. Nagyon el lennék keseredve.
Ha mondjuk diploma és mester között lenne fél év, akkor programozásban fejleszteném magam és megtanulnék még egy nyelvet. Oroszt vagy kínait.
Értékelemzést.
Angolul vagy németül.
Buddhista meditációt, majd szokásformáló mondatokat, mert a siker alapja a megfelelő lelki beállítódás.
Gerinctornát és Alexander technikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!