Melyik Msc-re menjek?
Mindegyik érdekel de nem tudok dönteni.
alapdiploma:pénzügy számvitel
pénzügy
marketing
vezetés szervezés
gazdinfó
Összességében a legjobb szerintem a pénzügy. Stabil elhelyezkedést biztosít és nagyon értékes a tudás, amit ad.
Ha tudsz programozni és érdekel az informatika akkor a gazdasági informatikában is van fantázia, elmehetsz vele digitalizációs, IT-s irányba (ha felvesznek ezzel az alapdiplomával).
A marketing szerintem valamivel gyengébb, mondom ezt én a marketinges, de csak akkor mennék ide, ha konkrétan ez érdekel.
A vezetés szervezést kerüld el, általános lötyi-pötyi szak, nem igazán jó semmire.
Szóval menj pénzügyre.
Rendben köszi akkor valószínű az elte pénzügy msc lesz, a gazdinfó is érdekel meg a programozás is, ez az egész it terület is.
Úgy tudom lehet jelentkezni rá annyi hogy kiegészítő vizsgákat kell tenni majd szerintem.
Csak ott abban van bizonytalanság számomra hogy a sok matekos tárgy lehet kiakaszt majd és kevés programozást fogunk tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!