A környezet mérnöki mesterképzési szakkal lehet jelentkezni doktori képzésre? Ha nem akkor mellyek azok a doktori képzések amelyeken elfogadják ezt a szakot? (Szent István Egyetem)
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 17:39
1/6 A kérdező kommentje:
És ha doktori iskolát elvégezm ha van iylen, akkor nevem mellé kapok valami ,,kitüntetést"?
2022. jan. 14. 17:43
2/6 anonim válasza:
Bármilyen mesterszak után jelentkezhetsz doktorira. És igen, lehet belőled dr.
3/6 anonim válasza:
Kornyezet mèrnökire nekem mèg a bsc ideje is időpazarlásnak tűnne nem, hogy doktori vigyem. Ismertem gipszkartonozàsra váltó környezet mèrnokot mert ìgy többet keres.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. jan. 15. 11:32
5/6 anonim válasza:
"Ismertem gipszkartonozàsra váltó környezet mèrnokot mert ìgy többet keres."
Lehet, hogy gipszakartonozik 550-ért 250-350 helyett, csak majd szívesen megnézném 30 év múlva, hogy milyennek gondolja az életét, meg úgy a testi egészségét.
Kivéve persze, ha nem elhivatottság vitte erre a diplomára, hivatásra, hanem a "nem tudom mi legyek, ez jó lesz".
Persze nincs gond a pénzgyűjtéssel, de lehet 15 év múlva mikor már meg van ház, kocsi, szívesebben ülne egy meleg irodában.
6/6 anonim válasza:
-Felvi szakleírások, végzés utáni kilátások fül, statisztika szerinti fizetés:
Egy közel 10 éve végzett környezetmérnök 428 ezer bruttonál tart. Ami alap esetben 278 ezer nettó. Közel 10 éves pálya után azért egy elég gyenge.
Ezért is írtam azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!