Van itt olyan, aki felnőtt életében (30 fölött) tanult valamit munka mellett vagy levelezőn, és sikeres lett vele és úgy érzi, akkor találta meg a valódi hivatását?
Attól, hogy más leírja a tapasztalatát, nem leszel előrébb.
Inkább keress fel egy pszichológust és egy pályaválasztási tanácsadót.
Én most kezdtem el 28 évesen az egyetemet, nemsoká túl vagyok az első vizsgaidőszakon, nehéz/seggelni kell, de muszáj, ha előre akarok jutni, legalább egy kicsit.
Én azt javasolnám, hogy menj fel a: felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek/szakkereso -re, itt tudsz szűrni a képzések között (remélem a szeptemberben induló képzések fent vannak már)
Szűrj az alapképzésre és a levelezőre (esetleg államilag támogatottra) és nézz szét, hogy milyen választási lehetőséged van. (tavalyi ponthatár alapján megnézheted, hogy elég pontod lehet-e)
Plusz infó: ha nincs emelt érettségid, akkor kell csinálni egyet, ha egyetemre akarsz menni
Vagy ahogy 2# írta, lehet jobban járnál egy jó szakmával.
Sok szerencsét bárhogy is döntesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!