Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2022-es központi Felvételi?

2022-es központi Felvételi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek, ha otthon atlagosan 33p-s matekot, 37-40p magyart irok, es az atlagom olyan 4,2 4,3-as.Jók az esélyeim pl a Sz. Margitba, vagy a Petőfibe? Tudtok ajanlani más hasonló sulikat? Persze nem csak ez a kettő suli van a gondolataimba.BUDAPESTEN

2022. jan. 10. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Bár nem ismerem a pesti sulikat, de ha élőben is tudod hozni ezeket a pontokat felvételin azért az már elég szép.
2022. jan. 10. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:
1.# En nem vagyok egy izgulos fajta, valoszinuleg megfognak lepni engemet is a feladatok.Szerintem 1-2 pontal kevesebbet fogok ott irni mint itthon.
2022. jan. 10. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez az eredmény a Petőfibe elég lehet, a Szent Margit nem tudom.

Egy jó szóbelivel a közepes gimik elérhetőek ilyen vitt pontokkal és írásbelivel. Pl. Kosztolányi, Szinyei, Ady. De mindenképp írj be mentődulinak ezeknél gyengébbet is, pl. III. ker. Kerék, V. ker. BIG, IV. ker. Bródy, XII. ker. Budai Gimi.

2022. jan. 10. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Petőfi, Szent Margit esélyesen meglesz.

Katolikus sulik közül Szent Angélát ajánlanám a II. kerületben.

XII. ker.: Sashegyi Arany János Gimnázium, Tamási Áron Gimnázium

XI. ker.: Széchenyi István Gimnázium

I. ker: Kosztolányi

2022. jan. 10. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a 2021-es felvételi ponthatárokat nem tartalmazza, de meg tudod nézni a korábbi felvételi ponthatárokat:

felvizsga.eu

útmutató a kalkulátorhoz:

[link]

2022. jan. 10. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Szent Margitba 55 pontos központitól behívnak szóbeli meghallgatásra. Szóval tuti behívnak. Szép az épület, jó a környék, a tanárokról vegyes véleményeket hallottam. Érdemes rákeresni itt a gyakorin.

Szent Margittal hasonló erősségű egyházi gimi a Szent Angéla. A HVG 100-as középiskolai rangsorán is szoktak néha szerepelni a vége felé. Szent Margit az idei listán pont a 100. volt., tavaly nem volt fent rajta. A Szent Angéla az idei rangsorban nem szerepelt, 2021-ben 95. volt.

2022. jan. 13. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Vegül öszesen 65p lett
2022. febr. 28. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!