2022-es központi Felvételi?
Ez az eredmény a Petőfibe elég lehet, a Szent Margit nem tudom.
Egy jó szóbelivel a közepes gimik elérhetőek ilyen vitt pontokkal és írásbelivel. Pl. Kosztolányi, Szinyei, Ady. De mindenképp írj be mentődulinak ezeknél gyengébbet is, pl. III. ker. Kerék, V. ker. BIG, IV. ker. Bródy, XII. ker. Budai Gimi.
Szerintem Petőfi, Szent Margit esélyesen meglesz.
Katolikus sulik közül Szent Angélát ajánlanám a II. kerületben.
XII. ker.: Sashegyi Arany János Gimnázium, Tamási Áron Gimnázium
XI. ker.: Széchenyi István Gimnázium
I. ker: Kosztolányi
Sajnos a 2021-es felvételi ponthatárokat nem tartalmazza, de meg tudod nézni a korábbi felvételi ponthatárokat:
felvizsga.eu
útmutató a kalkulátorhoz:
Szent Margitba 55 pontos központitól behívnak szóbeli meghallgatásra. Szóval tuti behívnak. Szép az épület, jó a környék, a tanárokról vegyes véleményeket hallottam. Érdemes rákeresni itt a gyakorin.
Szent Margittal hasonló erősségű egyházi gimi a Szent Angéla. A HVG 100-as középiskolai rangsorán is szoktak néha szerepelni a vége felé. Szent Margit az idei listán pont a 100. volt., tavaly nem volt fent rajta. A Szent Angéla az idei rangsorban nem szerepelt, 2021-ben 95. volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!