Emelt szintű biológia érettségire lehetséges egyedül felkészülni?
Teljes mértékben :D De ha úgy érzed hogy szükséged van segítségre vagy nem értesz valamit, egy korrepetitort bármikor felfogadhatsz. Én egyedül készültem fel, bár ez attól is függ te milyen szinten vagy. Nekem 5 hónap kellett, de én javítóztam. Érdemes megcsinálni az ÖSSZES emelt biosz érettségit, a magyarra fordítottakat is, illetve a 90-es évekbelieket is. A Nagy Biológia Feladatgyűjtemény amúgy nagyon jó alapozó. Mindig amikor befejeztem egy témát, akkor abból csináltam feladatokat, illetve az érettségikből az érintett témakörök feladatait csináltam meg. Aztán amikor végeztem minden témával, begyakoroltam, akkor elölről kezdtem az összes érettségit megcsinálni, csak ugye egybe, nem témakörönként kiválogatva.
Ezen az oldalon az összes érettségi fenn van, illetve felül témakörönként van szedve.
Dr. Fazekas György - Dr. Szerényi Gábor: Biológia I. kötet
- Molekulák, élőlények, életműködések
Dr. Fazekas György - Dr. Szerényi Gábor: Biológia II. kötet
- Ember, bioszféra, evolúció
Dr. Szerényi Gábor: Nagy biológia feladatgyűjtemény
Gyakorló tematikus feladatok középszintű és emelt szintű érettségi vizsgához
+ Előző érettségik megoldása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!