Ildiko1990 kérdése:
Ha tamogatottra szeretnek menni akk kesobb ha ugy nem vezsnek fel mehetek fizetettre is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 23:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem már csak pótfelvételizni mehetsz. Engem anno nem akartak átrakni államiról fizetettre,hiába volt elég pontom(amúgy államihoz is,csak ők számolták el) úgyhogy fellebbeznem kellett.
2/6 anonim válasza:
Hát basszus, meg kell jelölni mindkettőt..
Nyilván ha meg sem jelölöd, nem mehetsz át, mégis mit vártál, kedves első?...
A jelentkezési lapon szépen az állami hely után beírod a fizetőset is. És akkor ha nem jutsz be államira, mehetsz a fizetősre...
3/6 anonim válasza:
Drága "második" ! Leszel kedves a kérdésre válaszolni és nem a válaszadókat cseszegetni,nem én tettem fel kérdést,nem kértem,hogy bármit hozzáfűzz az elmondottakhoz. Amúgy ha nem tudod,miről van szó (márpedig nagyon nem tudod),akkor legyél annyira kultúrált,hogy nem kezdesz el felsőbbrendű hangnemben kioktatgatni.
4/6 anonim válasza:
Miért is nem tudom én, hogy miről van szó?
Akkor mehet vki egy szakra, ha jelentkezett ÉS elérte a ponthatárt.
Hiába van neked elegendő pontszámod a fizetősre, ha nem jelölted be. Ha kicsit gondolkodnál is, rájönnél, hogy miért.
Mert a pontszámokat a jelentkezők alapján húzzák meg!
Te nem érted, hogy miről van szó.
5/6 anonim válasza:
És egyébként te arról beszéltél, hogy államin voltál és nem tettek át fizetősre.
De a kérdező azt írta, hogy "ha úgy nem vesznek fel".
6/6 A kérdező kommentje:
ok koszi szepen mind2toknek...akk megjelolom mind2ot ...
2010. szept. 8. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!