Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha tamogatottra szeretnek...

Ildiko1990 kérdése:

Ha tamogatottra szeretnek menni akk kesobb ha ugy nem vezsnek fel mehetek fizetettre is?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak pótfelvételizni mehetsz. Engem anno nem akartak átrakni államiról fizetettre,hiába volt elég pontom(amúgy államihoz is,csak ők számolták el) úgyhogy fellebbeznem kellett.
2010. szept. 7. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát basszus, meg kell jelölni mindkettőt..

Nyilván ha meg sem jelölöd, nem mehetsz át, mégis mit vártál, kedves első?...

A jelentkezési lapon szépen az állami hely után beírod a fizetőset is. És akkor ha nem jutsz be államira, mehetsz a fizetősre...

2010. szept. 7. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Drága "második" ! Leszel kedves a kérdésre válaszolni és nem a válaszadókat cseszegetni,nem én tettem fel kérdést,nem kértem,hogy bármit hozzáfűzz az elmondottakhoz. Amúgy ha nem tudod,miről van szó (márpedig nagyon nem tudod),akkor legyél annyira kultúrált,hogy nem kezdesz el felsőbbrendű hangnemben kioktatgatni.
2010. szept. 7. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért is nem tudom én, hogy miről van szó?

Akkor mehet vki egy szakra, ha jelentkezett ÉS elérte a ponthatárt.

Hiába van neked elegendő pontszámod a fizetősre, ha nem jelölted be. Ha kicsit gondolkodnál is, rájönnél, hogy miért.

Mert a pontszámokat a jelentkezők alapján húzzák meg!

Te nem érted, hogy miről van szó.

2010. szept. 7. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

És egyébként te arról beszéltél, hogy államin voltál és nem tettek át fizetősre.

De a kérdező azt írta, hogy "ha úgy nem vesznek fel".

2010. szept. 7. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
ok koszi szepen mind2toknek...akk megjelolom mind2ot ...
2010. szept. 8. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!