A Műszaki Egyetemen milyen a német nyelvű képzés?(vik)
Legfontosabb kérdés: milyenek a tanárok?Elég sok mindent lehet hallani (sajnos),hogy mennyire borzasztóak a tanárok,de kíváncsi vagyok rá hogy ez valóban igaz-e. A tananyagot rendesen leadják,vagy mindennek magadnak kell utánanézni? Az is érdekelne,hogy milyen szintű német nyelvtudásra van szükség?Külön megtanítják a szakszavakat pl.matekból,vagy ezeket neked előre kell tudnod ha odamész?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Viszont, a második válaszolót megkérdezném,hogy ezt mégis ki a fene kérdezte???!! Én értem , hogy baromi nehéz, kínlódás az egész stb. ,de én a német képzésre voltam kíváncsi.
Bár én gépészen vagyok, de szerintem abszolút megéri a német képzésre jönni.
Semmi kockázattal nem jár, ha esetleg mégsem jönne be, akkor az első héten még van lehetőséged visszakerülni magyarra, illetve utána is a félévek végén.
Valóban jobb, ha megvan a C1 németből, bár nálunk viszonylag sokan B2-vel jöttek, és a többség tudja tartani a tempót, a nyelvvel van a legkevesebb gond.
A tananyagot rendesen leadják a legtöbb tárgynál, általában a fontosabb részeket magyarul is elmondják az elején, és nyugodtan lehet óra közben is kérdezni.
Tanárokról annyit, hogy a legtöbb nagyon korrekt és segítőkész, de nyilván itt is vannak páran, akik nem a legjobbak.
Ha esetleg még bármi kérdés felmerülne, nyugodtan írj nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!