ELTE-GTK vagy PTE-KTK?

Figyelt kérdés
Még nem döntöttem el 100%-ban hogy Pécsre mennék. Az az első számú opció de picit még bennem van hogy lehet Pest jobb lenne. BGE és BCE nyílt napok után nekem kiestek, így érdekelne első soron ELTE közgáz hallgatóktól, hogy milyen a GTK-n az alapképzés, különösen a gazdmen?

2022. jan. 2. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem hírneve és tanárok jók. Ingyen lehet angolul is tárgyakat tanulni. Minden hallgató 400 pont felett jutott be. A félév közben sokat kell tanulni, viszont a vizsgaidőszak laza.
2022. jan. 4. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

A PTE nagyon jó gazdasági képzést ad. Egy tucat kiváló menedzsert ismerek onnan multikból. Sokemberes minta után magabiztosan kijelenthetem, hogy a PTE-s szakemberek nem gyengébbek, mint a Corvinusosok. (ELTE-n végzett menedzser még nem volt az én koromban.) Ez alapján tuttira a PTE-t választanám.

Azonban az aggasztó, hogy Pécsett hogy fogsz gyakornokoskodni? Főleg a gazdmenhez KELL a gyakornoki hely, lehetőleg minél nagyobb, nevesebb multinál.

Végül hova jelentkeztél? Most nézem csak a dátumot.

2022. máj. 11. 08:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Első helyen most a PTE-KTK angol nyelvű gazdmenje van. A gyakornoki helyes dolog miatt hezitáltam korábban kicsit Péccsel kapcsolatban, de mesélték onnan, hogy sokan mennek Pestre gyakorlatra, szóval nálam is majd ez lesz valószínűleg amikor eljutok odaáig:)
2022. máj. 11. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szuper! Sok sikert! Jó döntés szerintem.
2022. máj. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!