Magyarból vagy töriből célszerűbb emeltezni?
Figyelt kérdés
Melyik könnyebb illetve melyikből lehet jobb eredményt elérni?2022. jan. 1. 13:53
1/2 anonim válasza:
Töriből nem nehéz, ha viszonylag jól megy és kicsit is érdekel. Ráadásul egész sok szakra elfogadják a felvételinél, és magára az érettségire is elég jól fel lehet készülni a korábbi évek feladatsorai alapján. A magyarral személyes tapasztalatom nincs, de nem hallottam róla túl jókat. Soha senki nem ajánlja annak, akinek nem muszáj ebből emelteznie, mert hatalmas az anyag (még azoknak is, akiknek kb. a hobbija ez az egész), és nagyon szubjektív ahhoz képest az értékelés. De ezt én is csak hallottam (igaz, több helyről).
Ha neked sokkal jobban megy a magyar vagy bármi hasonló, akkor lehet, hogy számodra célszerűbb abból emeltezni, de a többség szerintem egy emelt törivel sokkal jobban járna.
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen történelem a könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!