Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy van ez, nyelvvizsga,...

Hogy van ez, nyelvvizsga, egyetem, mi számít? (bővebben)

Figyelt kérdés

Szóval 11-ES vagyok és majd Egyetemre szeretnék menni,Közgazdász"Turizmus-vendéglátás"alapszkon.

Az a kérdésem hogy ugyebár 2nyeévvizsga kell,egyértelműen az angol középfokút szeretném.A másik meg az olasz lesz szerintem,de ez hogy is van,akkor olaszból milyen szintűt kell letennem?Mert azt hallotam,olvastam hogy az egyik nyelvizsga helyettesíthető álatlános nyelvvizsgával,ez igaz?Egy középfokú és egy általános(az az alap nem)nyelvvizsga?

Ja és ezen a szakon melyik tantárgyak számítanak jobban?

Ha mondjuk nem vennének fel államira akkor ha akarom mehetek költségtérítésesre?

Köszönöm a válaszokat =):)

2010. szept. 7. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:

sulija válogatja, hogy mit fogad el.

keresd meg a suli honlapján a tanulmányi és vizsgaszabályzatot, abban megtalálod, hogy a te szakodra mi vonatkozik.

(nálunk elég egy közép angol, ha nem angolból van közeped, hanem mondjuk németből, akkor kell egy alap angol is)

2010. szept. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!