Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Moszkvai Gazdasági Egyetem...

Moszkvai Gazdasági Egyetem data science program vélemény?

Figyelt kérdés

Csatolom az orosz egyetem honlapján meghirdetett szak ismertetőjét angol és orosz nyelven.

Szerintem kifejezetten jó, ugyanis egy neves angliai egyetemmel közös a képzés.

Matekból és az idegen nyelvekből jó vagyok.

[link]

[link]

Illetve ezzel a diplomával itthon mennyire tudnék elhelyezkedni?

2021. dec. 27. 17:10
 1/2 Data Scientist ***** válasza:
100%

Én is nézegettem ezt a képzést korábban, csak nem a BA-t hanem az MSc-t: [link]

A HSE egy elég jó egyetem, és a képzés magas színvonalú, de lehet, hogy "kicsit" nehéz a matek. :) Mindenesetre az, hogy a Courserára ki merik tenni magukat azt mutatja, hogy nagyon komolyan veszik a képzés színvonalát. Íratkozz be pár kurzusukra és nézd meg, milyen!

Az orosz (és belorusz, ukrán) szoftverfejlesztők a világ élvonalában vannak, nagyon erősek a képzéseik is. (Szerintem annak köszönhetően, hogy az egész oktatási kultúrájuk nagyon matek-centrikus.)

Nyugat-Európában és itthon is van némi előítélet az orosz egyetemekkel szemben, de biztosan el tudsz a diplomával helyezkedni. A világranglistán a HSE egy erős középkategóriában van, a 301-350. helyen.

2021. dec. 27. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A HSE jo egyetem, a matek/fizika meg kifejezetten eros Oroszorszagban. Vagj bele, ha szeretnel. :)
2022. jan. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!