Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mesterszakra való jelentkezésn...

Mesterszakra való jelentkezésnél hogyha meg van a meghatározott kreditem és pontom, akkor kötelesek felvenni csakúgy mint amikor alapszakra jelentkeztem az érettségi pontjaimmal?

Figyelt kérdés
Vagy mesterszaknál ezen felül is mérlegelnek és vehetnének fel, dönthetnek úgy valamilyen egyéb szempont alapján, hogy nem vesznek fel?

2021. dec. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy tudom van valami szóbeli része a felvételinek.
2021. dec. 12. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Általában szóbeli is van, tehát eleve nincs annyi pontod amennyivel felvehetnének.Tehát nem biztos.
2021. dec. 12. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb esetben van felvételi vizsga, ami a felvételi pontok x százalékát adják. Ha az összes megadott szempont alapjàn megvan a pontod utána már nem mondják, hogy bocs mégsem.
2021. dec. 12. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Mesternél általaban 100 pont a maximum. Ez a diplomaminősítesed, nyelvi pluszpontok, es a szóbeli pontok. Ez utóbbi max. 50 szokott lenni.
2021. dec. 12. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!