Óbudai Egyetem gépészmérnök vagy Corvinus GTK?
Idén vagyok végzős gimiben és ez a két egyetem és irány jött eddig számításba. Jelenleg matek-informatika fakton vagyok, az előbbi 4-5-ös közötti szinten megy, az utóbbi nem túl színvonalas, de érdeklődöm iránta és jobban bele is ástam magam, mint azt a suliban órán tettük. Van egy angol emeltem, de gondolkodom egy matek emelten is, mert az OE gépészmérnökhöz szükség lenne rá.
Szerintetek melyiket lenne érdemes választani? Illetve akinek van ezeken a szakon/karon azoktól nagyon szívesen olvasnék tapasztalatokat.
Azt válaszd ami jobban érdekel
Ha a corvora jössz, NG angol nyelvűre menj vagy PSZ-re
A műszaki nagyobb szívás mint a gazdasági az biztos
Az első jól mondja, műszaki alap, gazdasági mester a legjobb kombináció.
(Hozzátenném hogy a BsC vége fele majd azért meg fogod gondolni hogy menj-e bármiyen mesterre..:D)
A jelek szerint elég szorgalmas vagy, szerintem nem okozhat gondot a mérnöki elsőre.
Nekem nem volt emelt érettségim, most harmadéves vagyok. (OE gépész)
Tartalékolj egy kis erőforrást az egyetemre, az egyik emelt a kettőből bőségesen ki fog szolgálni, és szerintem a matekot válaszd, mert azt valamennyire tudod hasznosítani majd.
De ha nem a matekot csinálod akkor is tudsz majd érvényesülni, hozzáállás kérdése!:)
3# és esetleg tudnál pár dolgot mondani az OE gépészmérnöki szakáról?
Itt gondolok akár a szak nehézségére, a tanárok hozzáállására, de egyaránt a közösségre és a hallgatói életre is. Mik a tapasztalataid így harmadévesként?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!