Szerintetek művészeti területen a tanfolyamok érnek annyit mint egy egyetemi képzés?
Abból a szempontból kérdezem, hogy amit az ember elsajátíthat, amit tanítanak stb., az elég-e ahhoz, hogy az ember azzal foglalkozzon hivatásszerűen (pl. Corvin rajziskola, Hollóka grafika műhely stb., sok ilyen van).
Szívesen tanulnék és foglalkoznék ilyesmivel, viszont nekem nincsen előképzettségem, soha nem tanultam még. Illetve nyilván lenne mit gyakorolnom, tapasztalnom, tanulnom. Úgyhogy jelen állás szerint egész biztosan nem kerülnék be egy művészeti egyetemre. Illetve tavasszal szerzem meg az első diplomámat, amivel már 7 állami félévet elhasználtam és így már nem lenne elég állami félévem akármelyik szakra, ellenben a képzés elég drága. Nem feltétlenül várnék akár éveket arra, hogy majd talán egyszer felvegyenek stb., mert a jelenlegi szakommal sem lesz túl sok lehetőségem munka terén és mindenképpen szeretnék még továbbtanulni.
Az OKJ-ban egyáltalán nem hiszek, tehát azt egyértelműen kizárom mint lehetőséget.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!