Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek mi legyek? Èpítés...

Hova menjek mi legyek? Èpítészeti, mérnöki, teológia, katonaság?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves fiú vagyok, gimiben vègzős. Felvideken lakom, egy pici faluban. Vannak malackaink is. Eleg jol megy a matek, sokat sportolok, szüleim reformatus lelkészek. Nehezen nyílok meg, de akkor jó a beszélőkém. Kicsit visszahúzódó vagyok de minden buliban ott vagyok és minden csínytevésben is részt veszek. Van 3 tesóm. Református neveltetésben nőttem fel. Eléggé csaladcentrikus vagyok és szeretem az otthonom. Logikus gondolkodásom van. A nyelvek annyira nem mennek, főleg a szlovák. Nem is szeretnék itt egyetemre járni, ezért készülök magyarba. Hobbim az edzes és a zene.

Nem tudom mi legyek. Nem tudom merre induljak el. Pro kontrakat kérhetek?

2021. nov. 25. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérnök
2021. nov. 25. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mèrnöki irany jó lehet, de próbálj gèp/jarműgyártás , illetve a villamos vagy ITs iparág felè orientàlódni. Ezek versenyképesek.
2021. nov. 25. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérnök/gazdasági szak/infó.
2021. nov. 25. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Èpìtèszetet hanyagolnám.
2021. nov. 25. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es es mit javasolsz?
2021. nov. 25. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a többiekkel. Ezek közül a mérnökit javasolnám, az a legversenyképesebb. Az elhelyezkedés is viszonylag könnyű, a fizetés is jó.

A katonaságot a leírásod alapján nem ajánlom. Én ezen a területen tanulok. Nem kell elhinni, amit a honvédségről a médiában látsz, az paraszt vakítás. A gyakorlatban rengeteg probléma van a jelenlegi rendszerrel...

2021. nov. 26. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Teológia, mert biztos munkát ad öreg korodig.
2021. nov. 26. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Amelyik a legjobban tetszik és szívesen csinálnád.
2021. nov. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!