Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tanulasi lehetosegem...

Milyen tanulasi lehetosegem van,ha?(tobbi lent)

Figyelt kérdés

Ott szeretnem hagyni az iskolat(most vagyok 10.es)es jovore ujra szeretnem kezdeni az egeszet elorol masik szakon es masik iskolaban,lehetseges ez igy?

Meg ugy erzem,hogy jobb ez igy,mert a mentalis allapotom egy sz*r es jobb lenne ez nekem igy,hogy itthon vagyok.Magantanulo meg ugye mar nem lehetek,de rendesen utalok iskolaba jarni..teljesen tanacstalan vagyok

2021. nov. 22. 01:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert valoszinuleg a tulkorossagod miatt nem vesznek fel a masik helyre, nappali oktatasra. Probald meg a megis a magantanulosagot valami indokkal vagy marad az ev vegi bukas, es akkor masik osztalyban kezdhetsz szeptemberben. Bar ugy szerintem meg nehezebb.
2021. nov. 22. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj át másik iskolába, nem kell ehhez elölről kezdeni.
2021. nov. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!