Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemről lenne pár kérdésem (? )
Van:
-Alap
-Főiskolai
-Mesterképzés
Ezeket, csak ebben a sorrendeben, egymást követően lehet elvégezni?
Mérnöki szakra szeretnék menni, és azt szeretném még tudni, hogy ezzel mennyire lehet elhelyezkedni külföldön?
-gépészmérnök
VAGY
-közlekedésmérnök
Melyikben látjátok a nagyobb lehetőséget, és mért?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(A kérdéseket sok órai olvasás után, az az utána néztem ezeknek, és majd csak utána tettem fel a kérdéseim.)
A főiskolai képzés, sztem a kifutó (régi rendszerben elkezdetteknek van) de mosmár ugye pár éve van ez az alap meg mesterképzés, először jársz alapra, és ha végzel elmehetsz mesterre, de nem kötelező, de felturbózza a diplomádat, és többet fog érni, és igen csak ugye lehet elvégezni, hogy először alap, majd ha akarsz akkor jelentkezel mesterképzésre.
A másik kérdéssel kapcsolatban, jó irányba szeretnél továbbtanulni, mindkét szak jó, de hogy külföldön épp mit fognak szeretni és elfogadni az már más kérdés, de a mérnökök többet keresnek kint(mint általában ez is minden szakmára igaz). Először végezd el az egyik szakot, és majd meglátod, hogy mindenképpen ki akarsz menni, vagy inkább maradsz itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!