Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi...

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemről lenne pár kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Van:

-Alap

-Főiskolai

-Mesterképzés

Ezeket, csak ebben a sorrendeben, egymást követően lehet elvégezni?

Mérnöki szakra szeretnék menni, és azt szeretném még tudni, hogy ezzel mennyire lehet elhelyezkedni külföldön?

-gépészmérnök

VAGY

-közlekedésmérnök

Melyikben látjátok a nagyobb lehetőséget, és mért?

Előre is köszönöm a válaszokat.

(A kérdéseket sok órai olvasás után, az az utána néztem ezeknek, és majd csak utána tettem fel a kérdéseim.)

2010. szept. 4. 22:24
 1/1 anonim ***** válasza:

A főiskolai képzés, sztem a kifutó (régi rendszerben elkezdetteknek van) de mosmár ugye pár éve van ez az alap meg mesterképzés, először jársz alapra, és ha végzel elmehetsz mesterre, de nem kötelező, de felturbózza a diplomádat, és többet fog érni, és igen csak ugye lehet elvégezni, hogy először alap, majd ha akarsz akkor jelentkezel mesterképzésre.

A másik kérdéssel kapcsolatban, jó irányba szeretnél továbbtanulni, mindkét szak jó, de hogy külföldön épp mit fognak szeretni és elfogadni az már más kérdés, de a mérnökök többet keresnek kint(mint általában ez is minden szakmára igaz). Először végezd el az egyik szakot, és majd meglátod, hogy mindenképpen ki akarsz menni, vagy inkább maradsz itthon.

2010. szept. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!