Vezetés és szervezés MSC vagy vállalkozásfejlesztés MSC? Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Mérnöki alapdiploma (BSC) után.2021. nov. 16. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Vállalkozásfejlesztés MSC
Vezetés és szervezés MSC
15 szavazat
1/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy amúgy, mind a kettőben találsz hasznos dolgot is meg haszontalant is. A vállalkozásfejlesztés sokkal fontosabb téma egyébként, mint a vezetés szervezés, ami egyébként a gazdasági szakok büfé-ruhatár szakja.
2/13 anonim válasza:
Egyik sem jobb a másiknál, csupán mást nyújtanak. Attól függ, mivel és hol akarsz foglalkozni. A VF sokkal inkább arra készít fel, hogy te magad vállalkozz, start-upokhoz csatlakozz vagy könnyebben tudj érvényesülni a KKV szektorban. A Vezetés és szervezésen tanultakat pedig inkább közép- és nagyvállalati, multis környezetben tudod használni. Nyilván a választásod nem determinálja, hogy az elkövetkező évtizedekben hol fogsz dolgozni, de azt gondolom, érdemesebb olyat tanulni, ami jobban is érdekel, és nagyobb hasznát is fogod venni.
4/13 anonim válasza:
Sajnos egyik sem túl acélos, de a kettő közül nekem a vezszerv szimpatikusabb.
5/13 anonim válasza:
Mérnök alapdiolomával esetleg fontolj meg egy matekosabb MSc-t: közgáz elemző vagy BPM (bár utóbbi azért elég húzós még erős matek skillekkel is), vagy fontold meg a pénzügyet, mert szerintem sokkal több lehetőséghez segíthet hozzá, mint a kérdésben szereplő két szak.
7/13 anonim válasza:
Az még hagyján, de az #1 miért lett?! :D
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, szegények mindent lepontoznak amihez közük sincs. Supply Chain Management az egyik legjobb "klasszikus" gazdasági MSc. De azért pontozzátok csak le. :D
9/13 anonim válasza:
Gondolom azért lett lepontozva, mert minden mellékes magyarázat nélkül beírta az illető, így meg a kérdést illetően eléggé irreleváns. Egyébként honnan jön ez a SCM legenda? Pár éve elég sok embertől hallom, de nem tudom, mi a gyakorlati haszna annak a képzésnek.
10/13 anonim válasza:
Ezekkel a közgáz mesterekkel ellehet helyezkedni bankban? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!