Megéri bele vágni, sikerülhet?
Sziasztok, kb egy éve döntöttem el hogy Egyetemre szeretnék tovább menni (levelezőre) munka mellet.
Jogászra szeretnék jelentkezni, emelt törizni akarok majd.
2 hete elkezdtem tanulni a törit (különböző fb csoportokba be léptem majd oda több anyagot is fel töltöttek amelyekből tanulok, könyvet is vettem) na a lényeg hogy szerintetek sikerülhet? A baj hogy 2017-ben érettségiztem, szóval teljesen a 0-ról indulok.
Valaki jár hasonló cipőben mint én, vagy ilyenkor már késő elkezdeni tanulni(november van).?! Van itt olyan aki szintén levelezőre menne jövőre és ő is teljesen a nulláról kezdi? Köszi mindenkinek.
23F
Nem az állami a cél az is jó ha fizetősre vesznek fel.
Igen májusba lesz és remélem sikerülni fog az emelt töri.
Decemberbe jönnek ki az emelt töri tételek?
Szia! Én 3 hónapig készültem rá . Előtte semmit nem tanultam , de elhatároztam , hogy megcsinálom . Végül 87 % lett .
Ne Fb csoportokból keresgélj van direkt emelt törire könyv(ek) amelyek sokkal hasznosabbak . Magadnak dolgozd ki , ne pedig másét használd mert lehet véletlen kihagy valami fontosat vagy nem volt elég alapos. Soha ne használj rövidített könyveket , mivel azok rendkivul feluletesek .
Szerintem ezt nem lehet megmondani , hogy sikerülhet - e vagy sem , ez szorgalom kérdédése . Amennyiben igazán szeretnél jogász lenni , úgy is sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!