Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan álljak neki a cukrászat...

Hogyan álljak neki a cukrászat tanulásnak?

Figyelt kérdés
Oké, szóval sziasztok.17 éves vagyok végzős diák egy sima gimnáziumban.A helyzet az hogy fogalmam sincs mi akarok lenni,mit akarok,hol akarok.Csesztetve vagyok hogy döntsem már el, így választottam fakultaciot is hogy így a legjobban a történelem megy akkor legyen az.Most is néztem a szakokat illetve egyetemeket de nem igazán találtam olyan hogy na eeez ez az amit egy életen át vinnék vagy hogy itt tudom elképzelni magam.A cukrász tűnik olyannak hogy na abban talán magamra találok.De fogalmam sincs hogy kéne elindulnom.Esetleg vannak itt cukrászok akik tudnak egy kis igazítást adni?
2021. nov. 14. 14:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Nincs a közeledben olyan suli, ami indít cukrász képzést? Én idén kezdtem el egy szakács tanfolyamot. Szeptemberben és októberben szakács, cukrász, pincér alapokat tanultunk, utána volt egy alapvizsga, majd most egyikhéten suliban, másik héten gyakorlaton vagyok egy étteremben. A cukrászoknak ugyan így volt/így van. A képzés 2 éves, érettségire épülő.
2021. nov. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!