Újbudai József Attila Gimnázium/ Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum?
Sziasztok!
Iskolaválasztás előtt vagyok. Ezt a két iskolát mindenképp meg terveztem jelölni, de csak régebbi véleményeket találtam. Aki ezek közül jár jelenleg valamelyikbe, személyes tapasztalatokat, véleményeket tudna írni? A közösség, oktatás milyen? Köszönöm. Közlekedés szempontjából a József Attila lenne közelebb, az Erzsébet Királyné pedig a kozmetika szak miatt tetszik. Valamiért a JAG vonz a jobban. Köszi a segítséget, nyilván nem ez alapján fog megszületni a döntésem, de a rálátás miatt azért fontos. Kitűnő tanuló vagyok, az angolom is nagyon jó. Nem tudom, megéri - e technikumba mennem. Milyen gimnáziumokat ajánlotok (Budapesten), ezek mellett esetleg?
Szia! Én csak az Erzsébetről tudok nyilatkozni, de az alapján amit eddig tapasztaltam, a másik sulival lehet jobban járnál. Főleg ha jó tanuló vagy, akkor szerintem egy gimiben jobban ki tudod használni a képességeidet, és ha esetleg szeretnél egyetemre is menni a jövőben, akkor jobban felkészítenek rá. (De aztán ha mégis a szakmatanulás vonz jobban, azt is lehet érettségi után)
És ha érdekel hosszabban kifejtve a véleményem az Erzsébetről, itt egy régebbi kérdésem, az alatt most írtam egy kis update-et: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
(Bocsi, hogy csak így linkelem, de ott szerintem összeszedtem mindent, és így egyszerűbb mint mégegyszer leírni ugyanezt.)
De ha esetleg bármilyen kérdés felmerül még benned a sulival kapcsolatban nyugodtan írj, akár privátban is. (Viszont én nem a középiskolás részében tanulok, hanem már érettségi után vagyok, szóval ha speciálisan a középsulis résszel kapcsolatban van kérdésed, akkor nem ígérem, hogy fogok tudni válaszolni)
Köszönöm!
Közben beszéltem egy másik lánnyal aki a gimnázium részében tanul, de egyre jobban húz a József Attila Gimnázium. Nem hallottam jókat, most olvastam el a Te véleményedet is, nem vagyok elragadtatva :(
József Attilával nagyon jól fogsz járni, jó a közösség, tanárok is, programok is jók s még az iskola is szép, kultúrált, jó környéken van, ajánlom az igazgató bemutatkozó videóit.
Bármi kérdésed lenne még a JAGgal kapcsolatban, nyugodtan írj 😊
Egy Jóskás
Sziaa! Én is jóskás vagyok, nagyon szeretem csak ajánlani tudom h ide gyere. Hány pontod lett?
Ha van bármi kérdésed a sulival kapcsolatban nyugodtan írj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!