Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esélyem elvégezni egy...

Van esélyem elvégezni egy mérnöki egyetemet, ha mindig is gyenge tanuló voltam?

Figyelt kérdés
Mevhatronika érdekel, elsősorban a robotika azon belül. Legjobb, ha mérnökkénz végzem ugye, az alatt nem tudom még mi a jó, ha a mérnöki nem menne.
2021. nov. 11. 09:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Mechatronika*
2021. nov. 11. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan csoporttársam, aki 2-es 3-as érettségi után szinte megtáltosodott és jó eredménnyel végezte a bme-t. Szóval nem lehetetlen, de összességében szerintem nagyon ritka. Ha a matek-fizika-infó gyengén megy, akkor pláne, ha töriből és földrajzból vagy rossz, az annyira nem számít nyilván.
2021. nov. 11. 09:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Matek, meg infó gyengén megy
2021. nov. 11. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, miért megy gyengén. Ha azért, mert szar tanáraid vannak vagy szarsz bele (ez kb az általam ismert emberek 90%-a), akkor menni fog, feltéve ha változtatsz. Ha a képességeid miatt futja ennyire, akkor én elmennék azért kivizsgálásra, hogy nincs-e valami diszem vagy hasonlóm. Arra tekintettel vannak az egyetemen is.
2021. nov. 11. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Léteznek csodák, csak ritka
2021. nov. 11. 12:16
 6/7 A kérdező kommentje:
A mechatronikának nincs gyengébb szintje? Ami nem mérnöki?
2021. nov. 11. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
De van, az középiskolában tanítják, de az nem ér sokat, vagy ott van az üzemmérnök infó, ami a bme n bprof képzés, és kicsit lazább, de nem mechatronika, bár sztem azt is csinálhatod vele.
2021. nov. 18. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!