8.-os vagyok és nem tudom hol szeretnék tovább tanulni,Milyen gimnáziumokat ajánlatok? Pest megyei vagyok,szeretem a művészeteket (zenét (hangszeren tanulok), rajzot,táncot) de nem nagyon szeretnék szakgimibe menni ezenkívül szeretem az Angolt...
Figyelt kérdés
...de nem vagyok olyan jó benne 4-es vagyok, de nem mindig erős négyes és nyelvtan,irodalom az megy még jól, többi tantárgyot annyira nem szeretem. Tavaly két hármason kivűl 4-es,5-ös volt a bizonyítványom2021. nov. 7. 16:58
1/3 anonim válasza:
Szüleiddel beszéljétek meg az osztályfőnököddel. Nézzetek körül
a középiskolák honlapjain.
2/3 anonim válasza:
Ha érdekel az angol is, mindenképp jelölj meg angol tagozatot is a gimnáziumokban.
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok gimnáziumnak van angol tagozata vagy angol nyelvi előkészítős tagozata, ami haladó szintről indul vagy szintfelmérő alapján sorolnak be a megfelelő csoportba.
Emelt humán tagozat is jó választás lehet, ha szereted a nyelvtant és az irodalmat.
Rajz, ének vagy dráma tagozatot indító gimnáziumok is vannak. Pest megye melyik részén keresel iskolákat? Budapest is szóba jöhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!