Milyen egyetemet/ felsőfokú képzést ajánlanátok nekem?
Jelenleg dolgozok, van egy szakmám, természetesen érettségim is. Logisztika irányú szakmám van. Jelenleg inkább beszerzésre hajazó munkaköröm van. Kapcsolatot kell tartani a beszállítókkal, számlát kezelni, ha bármi probléma(számlákon kívüli) van meg kell oldani.
Azt szeretem benne, hogy gondolkozni kell, meg kell oldani a problémákat, gyakorlatot igényel ez a munka, de azt is szeretem, hogy sok embert ismerhetek, tarthatom a kapcsolatot. Tisztában kell lenni a jelenlegi piaci helyzettel, egy ilyen helyzetben nekünk is nehéz, ez alapból érdekel, de a munka megköveteli. Angolul, németül tudok. Szóval összességében milyen szakirány lenne használható? Én nem értek a szakirányokhoz, tudom, hogy vannak büfészakok, de én nem tudom megkülönböztetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!