Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Januárba el lehet kezdeni az...

Januárba el lehet kezdeni az évet esti iskolába?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy hozta az élet,hogy szükségem lenne érettségire. 11.-evfolyamból egy hónapom van még, utánna otthagytam egészségügyi okok miatt. Mivel minnél hamarabb kéne, így januárba felvenné nem? Tudnék év végéig annyi jegyet szerezni ami elegendő? Ha jól tudom 3 jegy kell egy félévre. A tanulás nem akadály, hogy ennyi idő alatt tanuljam meg a dolgokat. De nem találom sehol a neten hogy van-e ilyenre lehetőség,vagy pedig kénytelen leszek szeptemberig várni,az nem lenne jó. Köszönöm szépen! :) Ha konkrét sulit is ismertek Budapest és környéken ahol van ilyenre lehetőség azt külön megköszönöm.
2021. okt. 26. 04:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg* nem még :D
2021. okt. 26. 04:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, nincs ilyen.

A felnőtteknek szóló esti képzések is szeptemberben indulnak.

Ha ebben a tanévben hagytad ott a sulit, akkor azt még valószínűleg még lehet menteni. De most, nem januárban.

2021. okt. 26. 06:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon van év közben jelentkezés, átvétel, szeptemberben indulnak a képzések, nyáron kell jelentkezni.
2021. nov. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!