Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Animátornak, vagy pék-cukrászn...

Animátornak, vagy pék-cukrásznak mennyek? =D

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokat várok, hogy amelyik jobban tetszik, stb.Mert ugyanannyira tetszenek. A lehetőség mindkettőre megvan.Érveléssel a válaszokat, pls.Köszi.^^
2010. szept. 2. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de semmiképpen se meNJ magyartanárnak :D
2010. szept. 2. 21:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Jójó boccs, meNJek.* :)
2010. szept. 2. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Én pék-cukrásznak mennék. A barátnőm annak tanul, imádja. :)

Olyan sütiket alkot, hogy csak ámulok. A tortákról nem is beszélve...

2010. szept. 2. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem is jobb a pék-cukrász, az animátor csak idénymunka általában és 30-35 fölött nem is nagyon tudnád csinálni,viszont az előbbire mindig lesz igény.
2010. szept. 3. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm cukrász. Nagyon nem fizetik meg, állandóan melózik, nincs hétvége nincs ünnepnap. Jól gondold meg.
2010. szept. 3. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
De legalább jól keres?
2010. szept. 3. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: nem keres jól. Bár ez helyfüggő, mert valahol nagyon keveset adnak, "rabszolga munkáért", de van ahol többet, viszont kezdőként inkább az első helyre kerülhetsz be nagy valószínűséggel.

Animátori állás szerintem egész jó ugródeszka lehet, mert ha csinálod pár évig pl egy arab országban megismered a szokásokat, a nyelvet az embereket, később akár idegenvezető is lehetsz. Oda viszont kell egy nagyon jó angoltudás és egy másik ott gyakran használt nyelv. Pl Egyiptomba leginkább németek és oroszok járnak, tehát az angol mellé ezeket érdemes tanulgatni társalgási szinten.

2010. szept. 3. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ.
2010. szept. 3. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!