Ha járműmérnöki bsc diplomát szerzek, azzal kizárólag csak járműiparban tudok dolgozni, vagy a gépipar más területeire is felveszenek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 18:35
1/6 anonim válasza:
Mi van ha csinálsz egy gépész BSC-t, MSC-n pedig valamilyen járműgépészeti irányzatát?
2/6 A kérdező kommentje:
Msc-hez nem vagyok elég okos😅, örülök ha egyáltalán a bsc-t meg birom csinálni. Amugy a Bsc gépészetet túl unalmasnak találom, ezért gondolkoztam a járművesen
2021. okt. 22. 20:18
3/6 anonim válasza:
Vagy menj az Óbudai Egyetemre gépészmérnökire és válassz autótechnika szakirányt. Amúgy szerintem felvesznek más területre is vele, kérdés ha az iskolában unalmasnak találod már így előre, akarsz-e majd ebben dolgozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Kecskemétre gondoltam menni, az óbudai túl elméletorientált és nehéz, legalábbis amit hallottam róla.
2021. okt. 23. 07:33
5/6 anonim válasza:
Hát igen, a műszaki az nehéz. Ha ennyire csak az számít, hogy valamit valahogy elvégezz, akkor nem értem miért izgatod magad, hogy utána mi lesz. Próbáld meg amit elvégezhetőnek érzel és érdekel.
6/6 anonim válasza:
Felvehetnek, de kisebb eséllyel. Amúgy nem az MSc a nehéz, a emberek többsége a BSc-vel szenved. MSc-n már nincs nagy szívatás, eleve kevesen is mennek, az egyetemek meg örülnek, hogy egyáltalán megy valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!