Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha járműmérnöki bsc diplomát...

Ha járműmérnöki bsc diplomát szerzek, azzal kizárólag csak járműiparban tudok dolgozni, vagy a gépipar más területeire is felveszenek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Mi van ha csinálsz egy gépész BSC-t, MSC-n pedig valamilyen járműgépészeti irányzatát?
2021. okt. 22. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Msc-hez nem vagyok elég okos😅, örülök ha egyáltalán a bsc-t meg birom csinálni. Amugy a Bsc gépészetet túl unalmasnak találom, ezért gondolkoztam a járművesen
2021. okt. 22. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Vagy menj az Óbudai Egyetemre gépészmérnökire és válassz autótechnika szakirányt. Amúgy szerintem felvesznek más területre is vele, kérdés ha az iskolában unalmasnak találod már így előre, akarsz-e majd ebben dolgozni.
2021. okt. 22. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Kecskemétre gondoltam menni, az óbudai túl elméletorientált és nehéz, legalábbis amit hallottam róla.
2021. okt. 23. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Hát igen, a műszaki az nehéz. Ha ennyire csak az számít, hogy valamit valahogy elvégezz, akkor nem értem miért izgatod magad, hogy utána mi lesz. Próbáld meg amit elvégezhetőnek érzel és érdekel.
2021. okt. 23. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Felvehetnek, de kisebb eséllyel. Amúgy nem az MSc a nehéz, a emberek többsége a BSc-vel szenved. MSc-n már nincs nagy szívatás, eleve kevesen is mennek, az egyetemek meg örülnek, hogy egyáltalán megy valaki.
2021. okt. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!