Történelem-magyar tanári szak, ELTE vagy Pázmány? Esetleg Károli?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy melyiket írjam első helyre majd februárban. Alapvetően vallásos vagyok, ez a Pázmány mellett szól. Kicsit tartok attól, hogy emiatt az ELTE-n kevésbé tudnék a közösség része lenni, hogy kinéznének, mert sok rosszat is hallottam az ELTE BTK-ról. Ugyanakkor fontos számomra az oktatás színvonala is. Melyik egyetemen jobb a közösségi élet? Milyenek a tanárok, az oktatás? Szívesen fogadok minden további értelmes meglátást is! Köszönöm a válaszokat.2021. okt. 18. 21:37
1/10 anonim válasza:
Az ELTE BTK-n is vannak vallásos emberek, nem fognak kinézni, a személyiségedet nézik. Én nyugodt szívvel ajánlom neked az ELTE-t. :)
3/10 anonim válasza:
Az egyetemen nem foglalkoznak vallási kérdésekkel. Én Károlin végeztem, de egyszer sem merült fel ilyen kérdés.
4/10 anonim válasza:
Valoban mindenki nagyon liberalis az ELTE-n, de ez azt jelenti, hogy teged sem fognak kinezni azert mert vallásos vagy :) Nem tudom milyen rosszat hallottál, de szerintem nincs befogadóbb közeg egy egyetemi karon se ( kivéve ha te nem vagy az)
5/10 anonim válasza:
Az ELTE-n a legjobbak a lehetőségek.
6/10 anonim válasza:
Az ELTE-n a legjobbak a lehetőségek arra, hogy egyházellenes, balliberális oktatók jussanak neked, őket kell hallgatnod.
7/10 anonim válasza:
károlyi minndenképp, hívő egyetem:)
8/10 anonim válasza:
A végeredmény szempontjából valójában teljesen mindegy, melyikre mész.
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy, mert amikor elhelyezkedsz szinte minden döntéshozó tudja, hogy Károlyi=általában jobboldal, ELTE=általában balliba.
10/10 anonim válasza:
Elte btkra járok vallásosként, egy barátom se lett. Ne ess az én hibámba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!