Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magyar középszintű szóbelire...

C728 kérdése:

Magyar középszintű szóbelire aki ötöst vagy négyest kapott hány hetet készült?

Figyelt kérdés

#Irodalomnyelvtan
2021. okt. 14. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó évben nálunk fel volt rendszeresen adva házinak, hogy ki kellett dolgozni a tételt, majd valaki felelt belőle. Ez párhuzamosan ment a tananyaggal és így kénytelenek voltunk foglalkozni vele. Aki okos és előrelátó volt, az tényleg rendesen kidolgozta és kb meg is tanulta már akkor. Szóbeli érettségi előtt pár nap alatt átnéztem a tételeket, de ekkor már nem sok munka volt vele szerencsére. Magyarra nem sokat tanultam végül, de így is max pontos lett az irodalom és a nyelvtan része is. Másnak is ajánlom, hogy ne hagyja a végére az egészet, mert egyben megtanulni mindent szívás.

Halogatós típus vagyok, szóval meg tudom érteni, ha valaki így csinálná, de nem javaslom.

2021. okt. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!