Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gáz ha 3-as vagyok matekból...

Gáz ha 3-as vagyok matekból gimnáziumban?

Figyelt kérdés
A város legjobb gimijébe járok és emelt szinten tanulom a matekot. Az idei első dogám 3-as lett és ez sem sikerült jól..(nem tudom még az eredményét) de rosszul érzem magam miatta..és majdnem gyomoridegem van tőle..szerinretek gáz ha nem megy olyan jól?

2021. okt. 8. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem gáz, teljesen lényegtelen, hogy miből hányas vagy, ez nem határoz meg semmit, jelentéktelen dolog (kivéve, ha egyetemi felvételihez kell neked a matek és nagyon magas az adott helyre a ponthatár). Ha érdekel a matek, van érzéked hozzá, és szeretnél jobb eredményt elérni, akkor érdemes lehet ráfeküdni a tanulásra, esetleg különórákat igénybe venni, ha van rá lehetőséged. Ha meg nem igazán érzed és nem érdekel a matek, érdemes lehet fakultációt váltanod, és hozzád közelebb álló tárgyat emelt szinten tanulnod.
2021. okt. 8. 09:45
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hol van még az év vége? Addig simán lehetsz még 5-ös 😀
2021. okt. 8. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem, én kettes vagyok
2021. okt. 8. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Igen , tanulj jobban
2021. okt. 8. 16:40
 5/11 Tom Benko ***** válasza:
95%
Nem. Az a gáz, ha nem akarod kijavítani.
2021. okt. 9. 13:46
 6/11 A kérdező kommentje:

Én ki akarom javítani a kövi dogával, mert javítót nem lehet írni. De ha lehetne akkor természetesen megírnám...

4-es válaszoló..gondolom milyen "intelligens" lehetsz ha ilyeneket írsz:)

2021. okt. 9. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem azon múlik hogy milyen ember leszel meg milyen kapcsolataid lesznek hogy hányas vagy matekból...

Ne stresszelj ezen.

3-as vagyok

2021. okt. 9. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem baj
2021. okt. 11. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon ciki, fúúúj, fúúúj.
2021. nov. 10. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

kérdező, ne is vedd magad az egyes válaszokat.

a sok netharcos matekos mindig jól megmondja itt névtelenül, hogy gáz, meg csak tanulni kell, meg buta vagy, ha rossz vagy belőle (nyilván mert a való világban szájba vernék őket), de a valóság az, hogy az alapműveleteken kívül alig fogsz vmi használni.

ha nincs érzéked hozzá, jó a 3as is, nem szégyen az.

2022. jan. 25. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!