Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik tanfolyamot érdemes...

Melyik tanfolyamot érdemes elvégezni, amivel könnyen el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, amihez nem kell 2-3 év gyakorlat. Jelenleg pénzügy számviteli ügyintéző végzettségem van, de nem találok vele munkát,így olyat nem szeretnék aminek a "végleges" megszerzéséhez több év gyakorlat kell. Mindenképp valami irodai irányba szeretnék.

2021. okt. 6. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Informatika?
2021. okt. 6. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos, annyira nem áll hozzám közel :/
2021. okt. 6. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha ragaszkodsz az irodai melóhoz, akkor más nem jut eszembe diploma nélkül. Ha nem irodai is megfelelne, akkor a vendéglátást mondtam volna.
2021. okt. 6. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha már a pénzügy-számvitel szakmád megvan akkor miért nem jelentkezel mérlegképes könyvelőire? Azzal lehet munkát keresni elég sok helyen.
2021. okt. 6. 14:34
 5/10 A kérdező kommentje:
3 év gyakorlat kell hozzá, hogy ténylegesen úgy megkapjam a szakmát, hogy érjen is valamit (legalábbis ezt mondták), ahoz hogy felvegyenek bárhová is pedi már meg kellene lennie :/
2021. okt. 6. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

"pénzügy számviteli ügyintéző végzettségem van, de nem találok vele munkát"

Szerintem akkor te csinálsz valamit rosszul, mert ezeket mindig keresik.

2021. okt. 6. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Ismerősünk rá kérdezett, az egyik helyen ahová jelentkeztem azt mondták a munkáltatok többsége azt az iskolát semmisnek veszi kB mintha 8 általánosom lenne :/

Az volt osztályomból senkinek nem sikerült szakmába elhelyezkednie (kivétel akinek a szülő olyan helyen dolgozik)

2021. okt. 6. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Várj, ez okj nem? Mert ugye ahhoz tudtommal kell lennie érettséginek (szóval nem 8 általánosnak kéne nézniük)

Illetve, önkormányzatoknál nem próbálkoztál be?

kozigallas.gov.hu

és a "pénzügyi" re keress rá, igaz nem a legjobb a fizetés, de legalább el tudnál helyezkedni (elvileg)

2021. okt. 6. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Pénzügy számviteli ügyintéző szakkal sok helyre felvesznek és még ismerős sem kell hozzá. Nem tudom hogy hol keresgélsz.
2021. okt. 6. 22:22
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 ugyan ott csináltam az érettségit mint az okjt :/

Próbáltam, körbe is kérdeztem, ahol üresedés lesz már rég megvan ki lesz a helyére, így meg sem hírdetik majd :/

#9 Újság, internet, különböző állás kereső portálok, sajnos kis város, itt az eladón kívül nem sok női munkát hirdetnek

2021. okt. 7. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!