Kérhetek tanácsokat?
Nem akarsz inkább valami szakmát?
Nem azért mert kevés pontod van, de ha te bizonytalan vagy abból sok jó nem sülhet ki.
És ha határozott lennék? Nagyon sokszor elterveztem a biológiát, illetve a matematikát, de sokan nagyon nehéznek mondták a szakokat, emiatt vagyok bizonytalan.
19/F vagyok egyébként.
hm, hát az már jó, ha 68% lett a matekod. Nekem csak 34:D, de pl angol 92%, illetve föci 96%. Szóval az angolodat lehet fejleszteni, a matekod okés, már csak azt kell meggondolni, hogy a biológia teljes egészében érdekel-e. Én ezen filóztam, h most biosz legyen vagy föci. A bioszban csak az emberi test, ill. genetika stb. érdekel, a többit nem tudom egyszerűen megjegyezni, ezzel ellentétben a földrajznál a teljes átfedés megvan.
Abba gondolj bele, hogy nagyon sok az adat biosznál, amit fejben kell tartani. Attól függ persze, h merre szakosodnál. Engem a tengerbiológia nagyon érdekel:D, de csak annyira, hogy megnézem a dokufilmeket róla és olvasok a Tmában, de nem tudnám megtanulni azt a halmozott anyagot, ami ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!