Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki megkapta már a szabad...

Valaki megkapta már a szabad felhasználású diákhitelt 2021 őszi félévben?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 18:04
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Hat en is mar harmadika ota vagyok folyosithato statuszon, de nem kaptam meg semmit.
2021. szept. 6. 23:45
 12/26 anonim válasza:
Na valaki kapott már valamit?
2021. szept. 7. 07:11
 13/26 anonim válasza:
Én nem.
2021. szept. 7. 07:26
 14/26 anonim válasza:
Sajnos még mindig nem érkezett meg!
2021. szept. 7. 07:27
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Eddig szeptemberben mit csináltatok, amikor csak októberben volt folyósítás, ha most ennyire várjátok? Én pl végigdolgoztam a nyári szünetet, hogy szeptemberre biztosan legyen pénzem.
2021. szept. 7. 08:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Ehhez szerintem senkinek nincs köze. Én pl. egész évben dolgozom nem csak a nyári szünetben. Teljesen egyedül tartom fenn magam, albérlet, rezsi, egyetem, rengeteg a kiadásom. A dh1 kifejezetten lakbérre megy el :).. És nem arról van szó, hogy ennyire várjuk, hanem hogy senki nem tud biztosat. Vannak akik nem csak 1 hétre előre terveznek :)
2021. szept. 7. 08:10
 17/26 anonim válasza:

#15-el ne foglalkozzatok...

Én irtam a DH-nak egy emailt most, az utalásról, kiváncsi leszek hogy mennyire fognak mást mondani, mint neked/nektek.

2021. szept. 7. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom egész évben és szintén totál egyedül tartom fenn az életem, szintén albérletet fizetek, és én is várom, hogy megérkezzen, azért néztem fel ide, csak kicsit mégis fura ez a rágörcsölés.
2021. szept. 7. 08:23
 19/26 anonim válasza:
Kedves #15! Én végig dolgoztam a nyarat, sőt az évet is. Ez a pénz például menne a megtakarításomhoz és ezzel meglenne az önerőm egy házhoz vidéken. Nyilván örülnék neki, ha minél hamarabb meglenne. (ilyen kedvező hitelt az életben nem fogok kapni, ezért veszem fel erre is, másra nem szeretnék az ingatlanon kívül sosem, csak ha létszükség) Ennyire nem kéne beleszólnod mások életébe, mert sok közöd nincs hozzá.
2021. szept. 7. 08:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

UP!!!. nekem írták a mai utalást

Felhívtam a központot, azt mondták minden helyzet egyedi, ezért mondanak mindenkinek mást. Az én szerződésemet megnézte, azt mondta, hogy kedden és szerdán vannak a kimenő folyósítások. Azt látja, hogy tőlük "kiment", tehát a mai nap folyamán megkapom, akár délután is.

Akinek kérdése van, hívja fel őket nyugodtan. Segítőkészek és ránéznek a szerződésedre, látják a folyósítási adatokat. :)

2021. szept. 7. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!