Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén kerültem át másik suliba...

Idén kerültem át másik suliba és csak német nyelv van, angolból fogok érettségizni előrehozottat valami ötlet?

Figyelt kérdés
És hogy eddig csak angolt tanultam általánosba is és az előző suliban is, a kérdésem hogy lenne e olyan oldal ahol fel lehet rá készülni valamilyen oldalon? Mivel nem tehetem meg a magántanárt sajnos, légyszíves normális válaszokat adjatok ne azt hogy németből érettségizzek le, egy mukkot se tudok
2021. szept. 1. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Közép vagy emelt szint?

Keress rá az előző évek feladatsoraira, azokkal gyakorolj. Szóbelire kérdezd meg, hogy milyen témakörök lesznek, azokat dolgozd ki. Neten sok témakör fent van, azokból indulj ki és írd át őket magadnak.

Próbálj keresni valakit a környezetedben, aki jól tud angolul, vele próbálj beszélgetni. Ha nem ismersz senkit, akinek nagyon jól megy, akkor neten próbálj keresni valakit. Vannak olyan oldalak, ahol direkt nyelvtanulás céljából lehet beszélgetni másokkal szóban és írásban is.

Hajrá, menni fog!

2021. szept. 1. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Közép szinten szeretnék csak

Nagyon szépen köszönöm!

Mindent megteszek érte

2021. szept. 1. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Részvétem...

Remélem, hogy a tanárod nem lesz segg, és nem fogja követelni, hogy perfect legyél németből.

Gyakorlásnak én az előző évek érettségi feladatok megoldását javaslom.

2021. szept. 2. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!