30 évesen piacképes szakmát tanulni?
30 éves nő vagyok, 1 hónapja felmondtam a munkahelyemen (Brutális mennyiségű stressz és felelősség, alacsony fizetés miatt).
A férjem jól keres, gyerekünk nincs és nem is lesz, így lehetőségem lenne tanulni.
Gondolkodtam pénzügyi, könyvelői képzésen, de rettenetesen monotonnak és kiszipolyozónak tűnik ez a terület.
Érettségivel rendelkezem, 12 éve dolgozom, eddig több irodai adminisztratív területen fordultam meg (betanultam pénzügyesnek, voltam ügyfélszolgálatos).
Nőként milyen piacképes szakmát lenne érdemes tanulnom, aminek van jövője?
Szeretem az embereket, jól kommunikálok, a legnagyobb erősségem talán az empátia. Szorgalmas vagyok és tudok összpontosítani. Jó kézügyességem van, a környezetem szerint kreatív vagyok és mindent megoldok.
Elkezdtem felhúzni az angol tudásom.
Nem életcélom milliókat keresni, de a megbecsülés fontos tényező. Valami tipp? Több szem többet lát alapon :)
Nem számít, hogy nő vagy. A piacképesebb szakmák jellemzően szellemi munkakörök, ott teljesen mindegy, mi van a lábad között. Fizikai melóval is lehet jól keresni, de a helyedben nem amortizálnám magam, hanem emberkímélő szakma után néznék.
HR, PR, Menedzsment területén jól boldogulnál szerintem. 300 nettóról indulnak a bérek nálunk, a menedzsereknek akár magasabbról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!