Szerintetek megéri jó töndés ide menni továbtanulni?
Most leszek nyolcadikos és nincs ötletem merre mennyek továbbtanulni.
A családban sokan azt mondták hogy mehetnék kecskemétre a merci mérnöki részére mert szerintük van érzékem hozzá.
Mennyire nehéz kitanulni és utána milyen a fizetés
Németül tanultál?
"Kecskeméten azokat a diákokat várjuk, akik már meglévő német tudásukat szeretnék tökéletesíteni, hogy tanulmányaikat a Mercedes-Benz Iskola gimnáziumában német nyelven, német tantervek szerint folytathassák."
Ezen az oldalon:
Kikkantintod a "A rendkívüli felvételi eljárásban meghirdetett férőhely" utáni pipát, és beírod a városhoz Kecskemét, majd keresés. Elsőként listázza: "027939 Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja, Baja" Alatta rákattintasz és megnyitod a Beisk tájékoztató 2021_22.doc-ot. (MNÁMK Mercedes-Benz Német Általános Iskola és Gimnázium, Kecskeméti Telephelye, Kecskemét feletti link) Na ott olvastam. Nincs közvetlen link, azért ilyen bonyolultan írtam le.
Ide is le van írva a lényeg, csak más szavakkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!