Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehetne alapfokú IT...

Hogy lehetne alapfokú IT képességem?

Figyelt kérdés

Mivel nagyon érdekel az informatika,szóval az a fő kérdés hogy hol tanulhatnák/hol érdemesebb tanulni informatikát?

Főként programozás érdekel,angolból hát..nem vagyok egy jó angolos,de szavakat az tudom,3mas vagyok belőle.

Matekból nem vagyok teljesen hülye,sima 3-mas tanuló vagyok.

Felhasználói szinten tudom használni az gépet.

Ti milyen szakmát ajánlotok?

18/F

#Informatika, programozó,programozás
2021. aug. 23. 01:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben az Oe kgk-n tanulnék gazdaságinformatikus képzésen
2021. aug. 23. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:

1

Csak ahhoz hülye vagyok,mert sima érettségim van xd

2021. aug. 23. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz egyetemre menni, akkor maradnak a bootcampek, azok között is vannak jobbak és vannak nevetségesek. Érdemes hosszabb és töményebb, nehezebb képzést választani, mint az A&K vagy Codecool, ahol angol is van, mert kelleni fog.
2021. aug. 23. 11:12
 4/4 anonim válasza:

Ha van önfegyelmed akkor én azt javaslom önerőből fuss neki, az alapokat könnyen össze lehet szedni a netről. (Sokan vannak akiket vonz a programozás, pedig nem nekik való. Így ez legalább kiderülne.)

Ha ezek után úgy érzed tényleg érdekel a szakma, én csak akkor próbálkoznék bootcamppel meg hasonlókkal. Alternatívaként mehetsz foszk-ra, ELTE-n voltam ilyen képzésen. Kevesebb pontszám elég a bekerüléshez, és nem olyan nehéz a képzés mint egy rendes Bsc (pl alig van matek).

Ha tényleg belevágnál és jól jönne segítség/tanács írj privátban nyugodtan.

2021. aug. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!