Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha gazdálkodási és menedzsment...

Ha gazdálkodási és menedzsment szakra megyek az egyetemen, akkor mi lehet később belőlem?

Figyelt kérdés

A világ melyik országában keresnek ezek az emberek a legjobban? Melyik egyetemen a legelismertebb ez a szak? Milyen tantárgyból érdemes emeltszintű érettségit tenni hozzá?

Köszi! L/17

2010. aug. 30. 07:53
 1/2 anonim ***** válasza:

én semmiből sem emelteztem. De szerintem matekból érdemes, hisz ha az sikerült semmi gondod nem lesz az egyetemen. A matekja elég kemény. Szerintem a BGFen, Corvinuson a legismertebb, de akárhol tanulhatod lényegébe nagy különbség nincs ezek között.

Vezető beosztású gazdasági ember lehet belőled, különböző cégeknél, multiknál, részlegvezető... szval vezető :)

Ezt a tananyagba is érezni fogod, h erre késztetnek, fogyasztói magatartás, munkaerőpiac, vállalati erőforrás, vállalatgazdaságtan, és hasonló csodálatos és egyben unalmas tárgyaid lesznek :D

2010. aug. 30. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
De nehogy abba a hitbe ringasd magad, hogy készhez kapod a papírkádat és máris vezetői szék lesza hétsód alatt. Ugyanúgy a szamárlétra alján fogod kezdeni, papírtologatással például, aztán majd lassan előléptetnek. Vagy 3,5 év alatt megutálod az egészet és tök másba kezdesz bele. Nemtom. De a matekra nagyon hajts rá.
2010. aug. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!