Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 9. Osztályom van befejezett,...

9. Osztályom van befejezett, 10. sajnos nem jött össze,2 év alatt szeretnék érettségit,elmesélem,miért, egy másik pontban. Levelezős hogy működik,neten már mindent néztem,telefonáltam jobbra-balra,lehetséges?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 14:00
 1/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A kérdező vagyok.

Tehát 10. Osztályom sajnos nem jött össze matematika tantárgyból.

Iskolát váltottam,ami nem ad érettségit,csak szakmát.

9-be kellett kezdenem ,ahol a tanároknak nagyon sokat köszönhetek!

Annyira empatikusak,segítőkészek és ami a legfontosabb,hogy igazságosak!

Kitűnően zártam az idei évet.

Viszont ez csak szakmát ad, érettségit max 2 év alatt szeretnék,

telefonáltam jobbra-balra,volt olyan suli,ami már majdnem összejött,csak 2021-ben módosultak a feltételek és nem lehet 2 év alatt érettségit szerezni.

Esetleg matekból nem tudnék különbözeti tenni, hogy meglegyen a 10. Osztályom és engedélyezzék a 2 éves érettségit?

Kérlek Titeket, a kérdésemre válaszoljatok, ne bántásokat írjatok, az most nem segít!

Előre is nagyon köszönöm!

2021. aug. 21. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Az esti iskola,ami 2 évig tart,ad neked érettségit.
2021. aug. 21. 14:09
 3/9 A kérdező kommentje:
De meg van,hogy hány osztálynak kell lennie hozzá,nem?
2021. aug. 21. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Ha nincs meg az érettségid,akkor tök mindegy,hogy a középsuliban hány osztályt végeztél el,ugyanúgy 2 évig tart.

2021. aug. 21. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
8 általánosnak kell meglennie, és lehet jelentkezni, fél év alatt végzel el 1 évet. Ha tehát a 9. osztály megvan, akkor 1,5 év alatt letudhatod a 3 évet, és ha az megvan, akkor jelentkezhetsz érettségire.
2021. aug. 21. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2 év alatt elvégezhető gimnáziumi oktatás, azt hiszem, már megszűnt.

Kérdező, igen vizsgát kell tenned matekból és mehetsz 11-be. Ahol el akarod végezni ott segítenek neked.

2021. aug. 21. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Tudnátok inket küldni?

Kifutok az időből,már hónapok óta keresgélek,de semmi

2021. aug. 21. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Vácon van 2 éves érettségi képzés. Nem tudom, hogy "idegen" diákok is mehetnek e oda, vagy csak akik ott szakmáztak. Egy próbát megér szerintem.
2021. szept. 10. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pannon Oktatási Központ. Remek lehetőségekkel, keress rá.
2021. szept. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!