9. Osztályom van befejezett, 10. sajnos nem jött össze,2 év alatt szeretnék érettségit,elmesélem,miért, egy másik pontban. Levelezős hogy működik,neten már mindent néztem,telefonáltam jobbra-balra,lehetséges?
Sziasztok!
A kérdező vagyok.
Tehát 10. Osztályom sajnos nem jött össze matematika tantárgyból.
Iskolát váltottam,ami nem ad érettségit,csak szakmát.
9-be kellett kezdenem ,ahol a tanároknak nagyon sokat köszönhetek!
Annyira empatikusak,segítőkészek és ami a legfontosabb,hogy igazságosak!
Kitűnően zártam az idei évet.
Viszont ez csak szakmát ad, érettségit max 2 év alatt szeretnék,
telefonáltam jobbra-balra,volt olyan suli,ami már majdnem összejött,csak 2021-ben módosultak a feltételek és nem lehet 2 év alatt érettségit szerezni.
Esetleg matekból nem tudnék különbözeti tenni, hogy meglegyen a 10. Osztályom és engedélyezzék a 2 éves érettségit?
Kérlek Titeket, a kérdésemre válaszoljatok, ne bántásokat írjatok, az most nem segít!
Előre is nagyon köszönöm!
Nem.
Ha nincs meg az érettségid,akkor tök mindegy,hogy a középsuliban hány osztályt végeztél el,ugyanúgy 2 évig tart.
2 év alatt elvégezhető gimnáziumi oktatás, azt hiszem, már megszűnt.
Kérdező, igen vizsgát kell tenned matekból és mehetsz 11-be. Ahol el akarod végezni ott segítenek neked.
Tudnátok inket küldni?
Kifutok az időből,már hónapok óta keresgélek,de semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!