Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A biológia alapszakot mennyire...

A biológia alapszakot mennyire ítélitek nehéznek?

Figyelt kérdés
Főleg a matek és kémia miatt kérdezem. Emelt biológiából érettségiztem, illetve ez érdekel a legjobban, ezért szeretnék erre a szakra váltani. Főleg azokon a helyeken gondolkozom, ahol van levelező, pl. SZTE.

2021. aug. 19. 07:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én biológia szakos vagyok, most kezdem a 2.évet. Szerintem minden szaknak meg van a maga nehézsége. Nyilván, itt is vannak könnyebb és nehezebb tantárgyak egyaránt.

Csak egyetlen egy matek tárgy van az első félévben, az se számolós nagyon, és szerintem nem nehéz.

Kémiából már van több tantárgy. Első félévben: kémiai alapjai (itt inkább számolgatások vannak), és szerves kémia (ez sokaknak "mumus), én nem vagyok egy kémia zseni de mégis meg lett a 4-es második próbálkozásra, pedig utoljára 10.-be volt kémiám.

Továbbá lesz majd még biokémia. De ezek mind túlélhetők, csak tanulni kell.

Hajrá!:)

2021. aug. 26. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

*kémia alapjai

* 10.-ben

2021. aug. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!