Érdemes kimaradni egy évet érettségi után, hogy felkészülhessek biológia és kémia érettségire, orvosi egyetemhez?
Nem véletlen mondtam azt, amit. Itt aki naiv, azok az érettségi előtt állók. 🤫
3-
Kérdező, ne vedd személyes sértédnek a válaszokat. Azért pörög mindenki a közepes érdeklődésen, mert az orvosi egyetem még akkor is nehéz, ha nagy az érdeklődésed, és ha nem nagy az érdeklődésed iránta, akkor mi a bánatnak akarsz orvos lenni. Az tökre irreleváns, hogy az osztálytársaid mennyire elkötelezettek, vagy hogy az orvos ismerősöd mennyire imádta az egyetemet. Azt kell tudnod, hogy TE hogy állsz hozzá. Azért ne menj oda, mert jaj de jól néz ki majd a titulus a nevem előtt, meg milyen sok pénzem lesz a magánrendelésből, mert ha csak ez motivál, el se fogsz jutni odáig.
Így,ebben a helyzetben nem érdemes.
Egy év alatt nem igazan lehet felkészülni a biológia és kémia emelt szintű érettségire,pláne úgy,hogy mellette OKJ-t is csinalsz.
De egyébként ha orvos szeretnél lenni, miért járnál el OKJ-s képzésre? Ezt én végképp nem értem.
Mindemellett a közepes érdeklődéd nagyon nem elég!
Még a legtehetségesebb,legszorgalmasabb,legelszántabb tanulók is megizzadnak az orvosin.
A korábbi hozzászólások pedig nem kötözködésből és bantásból születtek.
Ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!