SOTE egészségügyi szervező mennyire nehéz szak?
Szia. Én bár nem ott végeztem el az eü szervezőit, hanem Győrben, volt egy évfolyam társam, aki ott kezdett, de végül költözés miatt Győrbe kellett befejeznie. Teljesen másképp oktatták akkoriban, gondolom most sincs másképp. De 2014-2018 óta renfeteget változott a szak Győrben, más tantárgyak is letteky teljesen átformálták.
De Pesten akkor inkább informatika központú volt a képzés, ahogy mesélte akkor a lány, Győrben rengeteg elmélet tb, nyugdíj és egy halom töltelék tantárgy. Szerintem ott is lesz rengeteg töltelék tantárgy...mi még matek 1-2re is jártunk, tanultunk deriválni...de minek...
Na mindegy. Alapvetően ha azon az 1, 2 nehezebb tárgyon (nálunk ez a matek meg az anatómia volt), akkor nem nehéz a szak alapvetően. Pesten nem tudom milyen szakirányok vannak, de szerintem ne a turizmust választ, inkább a másik kettőt (ügyviteli vagy biztosítás).
2. Válaszadó vagyok
Túl speciális. Túlságosan egy irányú, hogy csak egészségügy. Akkor már inkább egy sima turizmus-vendéglátást lenne érdemes szerintem. Az átfogó, minden területét átölelő. Szerintem ... bár tudom hogy a turizmus vendéglátás meg magas pontszámú, míg az eü szervező nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!