Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemisták! Ti mit ajánlotok...

Egyetemisták! Ti mit ajánlotok? Ugyanannak az órának az elméleti és gyakorlati részét vegyem fel 1 napon, vagy más-más napokon? Egy elsős hallgató

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha belefér akkor sztem egy napon érdemes, mert amit előzőleg elméletben hallgattál végig, azt megmutatják elmagyarázzák a gyakorlatban utána közvetlenül, tehát jobban megmarad az elméleti anyag.
2010. aug. 28. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Rutinos egyetemistaként mondom: szerintem nem számít különösebben. Max. arra ügyelj, hogy a gyakorlat ne legyen előbb, mint az előadás, néha ez picit rossz tud lenni, de ez sem olyan zavaró.
2010. aug. 28. 18:48
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.nagyon sokat segítettetek:)
2010. aug. 28. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
tényleg úgy csináld, hogy az előadás legyen előbb. hogy egy napon vannak-e, az mindegy szerintem.
2010. aug. 28. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mindegy. nálunk soha köszönőviszonyba se voltak egymással az elméleti és gyakorlati órákon elhangzók. mindig más tanár tartotta őket és szerintem leszarták, hogy a másik milyen ütembe halad. sőt néha direkt fikázták is egymást, hogy a másik milyen hülye. :-D
2010. aug. 28. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy volt mint az utolsónál, nem érdekelte a 2 tanárt, hogy mit tanít a másik, volt, hogy az egyik tanár ZH-t íratott szerdán abból amit a másik tanár csak jövő hét hétfőn adott le :P Vizsgán is ketten vizsgáztattak, tök más tételsorból persze.
2010. aug. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!