Egyetemisták! Ti mit ajánlotok? Ugyanannak az órának az elméleti és gyakorlati részét vegyem fel 1 napon, vagy más-más napokon? Egy elsős hallgató
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 18:46
1/6 anonim válasza:
Ha belefér akkor sztem egy napon érdemes, mert amit előzőleg elméletben hallgattál végig, azt megmutatják elmagyarázzák a gyakorlatban utána közvetlenül, tehát jobban megmarad az elméleti anyag.
2/6 anonim válasza:
Rutinos egyetemistaként mondom: szerintem nem számít különösebben. Max. arra ügyelj, hogy a gyakorlat ne legyen előbb, mint az előadás, néha ez picit rossz tud lenni, de ez sem olyan zavaró.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.nagyon sokat segítettetek:)
2010. aug. 28. 18:50
4/6 anonim válasza:
tényleg úgy csináld, hogy az előadás legyen előbb. hogy egy napon vannak-e, az mindegy szerintem.
5/6 anonim válasza:
teljesen mindegy. nálunk soha köszönőviszonyba se voltak egymással az elméleti és gyakorlati órákon elhangzók. mindig más tanár tartotta őket és szerintem leszarták, hogy a másik milyen ütembe halad. sőt néha direkt fikázták is egymást, hogy a másik milyen hülye. :-D
6/6 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt mint az utolsónál, nem érdekelte a 2 tanárt, hogy mit tanít a másik, volt, hogy az egyik tanár ZH-t íratott szerdán abból amit a másik tanár csak jövő hét hétfőn adott le :P Vizsgán is ketten vizsgáztattak, tök más tételsorból persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!