Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik budapesti egyetemen a...

Melyik budapesti egyetemen a legjobbak a gazdasági szakok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Szerintetek melyik egyetemen a legjobbak a gazdasági szakok? Főleg a nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodási és menedzsment szak érdekel

2021. aug. 1. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Tegye fel a kezét, aki dolgozott már BME-n végzett gazdasági szakemberrel!

Ugye, hogy senki? Csak mert a legtöbb normális helyen Corvinus, PTE, BGE diplomások fordulnak elő. Egy-egy MÜTF itt-ott. BME-ssel egyel se találkoztam.

2021. aug. 9. 17:57
 12/12 anonim ***** válasza:
37%

#7-8-as vagyok.

9-es, nem az a baj, hogy ócsárolták a BGE-t vagy nem. Hanem, hogy hamis információt adtok a kérdezőnek. Lasd pl a 10. válaszolót. Na ott felröhögtem :D

Na kedves 10-es tényleg nem ismerem azt a felmérést :), de nem tudom hogyan lehetséges a BME gazdaság szakjain hogy, hogyan jelentkezhetnek 70%!!-ban 400 pont felett a felvételizők, ha nagy átlagban ilyen 320 a ponthatárok. Vagy ennyire nagy a szórás, hogy 70%-nak 400 felett, de a maradék 30%-nak meg ilyen 330 körüli pontjuk van?

És az a analízis 1-2 állításod is full kamu :D.

1 perc alatt kikerestem a BME gazdmen tantervét. Matek 1 és matek 2 van csak :D. (Gondolom az egyik analízis a másik valószínűségszámítás)

Az, hogy pl BME-n mérnökinfón van Analízis 1-2 az teljesen más. És szerintem te erre gondolsz.

És az, hogy BGE gazdmenen könnyű lenne a matek, arról nem tudok nyilazkozni :D ott gazdmatek1-2 van. Nálunk matek 1-2 és alkalmazott matek 1-2. Én pl az analízissel kicsit megszenvedtem :D.

És még egyszer. Kicsit se gondolom a BGE-t jobbnak a BME-nél (igaz fordítva sem) csak ha már válaszolsz egy kérdésre itt, akkor ne kamu információkat mondjál már.

11-es válaszolónak is egy undorító választ sikerült összehoznia.

Nem értem miért nem lehet egy normális választ a gyakorin válaszolni senkinek, azért annyira nem nehéz.

2021. aug. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!