Hogyan írjak legalább 80%-os emelt kémia és biológia érettségit?
Figyelt kérdés
Bevált tippek, könyvek, módszerek stb. érdekelnének.
Most augusztusban/szeptemberben kezdeném a felkészülést a jövő évi tavaszi érettségire.
Valamennyi alapom van, az idén is megpróbáltam mindkét érettségit (bár siralmasan keveset készültem rá, kb. 1-2 hónapot a nulláról kezdve, így nem is vártam sokat tőle), a biológia sikerülhetett volna jobban, a kémia kifejezetten gyatra lett, bár arra még annyit sem készültem, mint biológiára.
Előre is köszönöm.
2021. júl. 28. 22:24
1/2 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom ezt a Facebook csoportot, ebbe már ezerszer feltették ezt a kérdést: [link]
2/2 anonim válasza:
Hát semmiképp se úgy, ahogy eddig.
A tanulás felelősség, ez azt jelenti, hogy akkor is leülök tanulni, ha fáj a fejem, összevesztem a barátnőmmel, megjött a havim, vagy megnézhető a kedvenc sorozatom második évadja a Netflixen.
Napi 4-5 órát tanulj, de ne szeptemberben kezdd el, hanem holnaptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!