Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik hagytak már félbe egyetem...

Akik hagytak már félbe egyetemi/főiskolai tanulmányokat: milyen szakra jártatok, és mi volt az oka?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Földmérő mérnöknek tanultam, félbehagytam. Egyetlen helyen képzik, fehérváron az óbudai egyetemen (nyme volt még, amikor oda jártam). A pénz miatt hagytam abba (válság idején) és azért, mert a legocsmányabb intézmény amivel valaha találkoztam, főként a szakmai tanárok miatt.
2021. júl. 21. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Tanárszakra jártam, mert a felvételikor még jó ötletnek tűnt. Aztán otthagytam, és inkább pénzt keresek.
2021. júl. 21. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Mentőtiszti államvizsga. Tele lett a hócipőm velük. Elmentem programozni.
2021. júl. 21. 22:45
 4/4 Vodafonelive ***** válasza:

Én úgy voltam, hogy a gépészmérnök BSc-t az első félév után, kimentem Hollandiába. Az pontosan arra volt jó, hogy elgondolkodjak, hogy érdemes lett volna visszamenni tanulni és csinálni, azóta elvégeztem, illetve még egy MSc-t és most csinálom a második MSc-met.

Amire felvételt nyertem de sohasem kezdtem el az egy villamosmérnök BSc és egy kereskedelem és marketing BA, de ezeket egyszer sem kezdtem el és ki is rúgtak mindkét intézményből.

2021. júl. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!