Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az MSC-k miért "lazábbak" ,...

Az MSC-k miért "lazábbak" , mint a bsc képzések?

Figyelt kérdés

Az MSC szerintem érezhetően könnyebb.Sőt, igazából sokkal érdekesebb is, mint a BSC képzés, ahol a tantárgy is sokkal több, az egész stresszesebb.

Viszont, amit észrevettem,hogy az oktatók is lazábbak.

Akik BSC képzésen keménykedtek, MSC-n sokkal megértőbbek, másként kezelik az MSC-re járok diákokat, mint azokat, akik a BSC-n tanulnak.

2021. júl. 20. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt a bolognai rendszer miatt biztosítani kell az átjárhatóságot, tehát például gépészmérnök MSc-re nem kizárólag a gépészmérnök BSc után tudsz menni, de ha mégis így teszel, azt fogod tapasztalni, hogy a mesterképzés egy része kb. ismétlés lesz. A másik dolog az, hogy ha az első diplomád megvan, onnantól te szakmabeli vagy, nyilván az oktatók sem egy hülyegyereket látnak benned eztán, hanem egy kollégát, és ezt érzékeltetik is.
2021. júl. 21. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
A BSc-n már kiszelektálták a népet, MSc-n olyanok ülnek, akik ezt túlélték, az alapszak sikeres elvégzésével kvázi kollégák, reménybeli PhD-hallgatók, ha olyan a szak jellege stb...
2021. júl. 22. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

"A BSc-n már kiszelektálták a népet, MSc-n olyanok ülnek, akik ezt túlélték."

Pláne ha az alap és a mesterképzés teljesen eltérő. :D Mint esetemben, de végülis túléltem anno.

2021. júl. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!