Várjátok már a ponthatárokat?
Figyelt kérdés
Izgultok? Szerintetek, hogy fognak alakulni a ponthatárok?
Hova jelentkeztetek?
2021. júl. 19. 12:34
11/25 anonim válasza:
Tuti, hogy nem. Inkább növekedés lesz a könnyítések miatt. 5-10-15 pontok átlagosan. De a sztár szakokon pl.:közgáz, jog, orvosi még talán több is. Szerintem... :)
12/25 anonim válasza:
Nem éreztem könnyebbnek a magyaron kívül semmit. Sőt:) Ti hogy vagytok ezzel?
13/25 anonim válasza:
Nekem így tanárok meg szóbeli nélkül nagyon megérte. Egyedül a törivel szívtam, a többi könnyen ment nekem, de tanultam is a 4 év alatt. Alapvetően viszont ha javítottak is volna a szóbelik, durvát mondok, 15%okat, akkor sem érte volna nekem meg a befektetett energiát. Egyszerűen feleslegesen költők évszámait meg ilyen baromságokat bemagolnom, amikor így is könnyedén felvesznek. Nem is sikerült rosszul az érettségi. Pluszban ott volt az a pozitívum is, hogy a nyáriszünet hosszabb lett egy hónappal. Szóval nekem teljesen bejött ez a fajta tanulás, a tanárok általában csak akadályoztak benne, most csomóan őrjöngtek amikor rájöttek hogy semmi szükség rájuk. Persze vannak olyan tantárgyak és olyan emberek akiknek kellenek,de a legtöbbnél az érettségihez feleslegesek szerintem, legalábbis nekem. Örülök, hogy csomó felesleges vitát megúsztam.
14/25 anonim válasza:
Orvosira jelentkeztem és hát talán éppen, hogy csak bejuthatok.
15/25 anonim válasza:
Nekem is orvosi és vagy éppen becsúszok vagy pár ponttal fogok lemaradni:D
16/25 anonim válasza:
Kedves 13 kommentelő! Örülök,hogy jól sikerült az érettségid! Nekem az emelt törivel és a matekkal volt gondom leginkább,a többi egész jól sikerült. Nekünk nem tartottak órát,nem küldték el az anyagokat sem hiába tanultam 4 évig szorgalmasan talán éppenhogy felvesznek egyetemre ha esetleg mégis csökkentenék a ponthatárt. Holnapig még reménykedek benne.
17/25 anonim válasza:
13 vagyok. Kedves 16os!
Sajnálom, hogy neked nehezebben ment. Szurkolok, hogy felvegyenek!
18/25 anonim válasza:
Ne legyetek elkeseredve, a tavalyi és az idei érettségizők előtt is le a kalappal, menők vagytok, bárhogy is alakuljon holnap! :)
19/25 anonim válasza:
ELTE MBA-ra jelentkeztem, 92 pontom lett, és igen izgulok.
20/25 anonim válasza:
9 milyen diplomát szereztél?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!