DE-ÁOK általános orvosin mennyi a kapacitás?
408 ponttal szerintem nem csak becsúszni fogsz, hanem simán felvesznek. (Én a kis 404 pontommal az esélytelenek nyugalmával várom a pontokat:D)
Egyébként ezt én is néztem, hogy tavaly több embert vettek fel, mint az előző években, lehet kevesebb volt a jelentkező, de idén mivel 300-al többen jelentkeztek, szerintem 220-230 főt fognak felvenni.
Igen-igen, a SOTE-re is több embert vettek fel tavaly (egyébként az van első helyen, de tudom, hogy nem vesznek fel oda)
Hát olvastam itt gyk-n mások eredményeit, és hát elég sokaknak jól sikerült. (Habár tavaly se írta meg senki, hogy reménykedik a 399-402 pontjával az orvosiban)
Na majd csütörtökön kiderül, addigra lesz vagy 100 darab idegösszeroppanásom :))
Ne izgulj ebben az utolsó pár napban, bár tudom, mondani könnyű. Én is idén felvételizek, bár nem Debrecen van első helyen. Miért engedted el a SOTE-t amúgy? Nem tudom a pontjaidat, de lehet idén bejutnál.
Amúgy ne a gyk-s válaszadókból indulj ki szerintem, itt szinte csak magas pontszámúak írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!